אוכל
אוכל
מרקים

מרק גבינה ספרדי

מנה לאוהבי הגבינות - מרק מקורי, עשיר וקטיפתי

|מועצת הבקר והחלב| פורסם13:36
גבינת פרמז'ן (צילום: istockphoto)
צילום: istockphoto
Rating:3.88reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • 4 כפות חמאה
  • 1 בצל גדול קצוץ דק
  • 4 פרוסות לחם לבן (בלי קרום)
  • 100 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • 4 כוסות מרק צח (מאבקת מרק כלשהי)
  • מלח, פלפל ומוסקט לפי הטעם
  • 1 חלמון ביצה
  • 2 כפות רסק עגבניות

אופן ההכנה:

1מחממים את החמאה במחבת ומאדים בה את הבצל, על אש קטנה, עד שיתרכך.

2מניחים בסיר 2 פרוסות לחם ועליהן מחצית מן הבצל המטוגן. מניחים על הבצל מחצית מהגבינה המגוררת.

3עורכים שוב שכבות באותו סדר: לחם, בצל וגבינה.

4יוצקים לסיר את המרק ומביאים לידי רתיחה על אש קטנה. מתבלים וממשיכים לבשל, על סף הרתיחה, עד שהלחם יתפורר.

5טורפים את החלמון עם רסק העגבניות, לבליל אחיד. מסירים את המרק מהאש, מוסיפים את הבליל תוך בחישה ומגישים מיד.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il