מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
מרקים

מרק גולאש

מרק עשיר ומחמם לחורף קר

|מלון "רימונים" אילת| פורסם14:30
מרק גולאש של השף ניסים לוי (צילום: רוני בלחסן,  יחסי ציבור )
צילום: רוני בלחסן, יחסי ציבור

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (10 מנות):

  • 6 כפות שמן

  • 2 בצלים חתוכים לקוביות
  • 2 עגבניות חתוכות לקוביות
  • 5 שיני שום קצוצות
  • 1 ק"ג צוואר בקר חתוך לקוביות
  • 1 ק"ג תפוח אדמה חתוך לקוביות
  • 5 כפיות פפריקה מתוקה
  • 1 פלפל אדום חתוך לקוביות
  • 1 פלפל ירוק חתוך לקוביות
  • 1 כף קימל
  • ½ 1 כף מלח
  • ½ כף פלפל שחור
  • 1 כף מרק עוף

אופן ההכנה:

1בסיר גדול מאדים את הבצל, מוסיפים את הבשר והפפריקה ומערבבים כ-7 דקות. 2. מוסיפים את התבלינים והשום ומכסים במים ומבשלים על להבה נמוכה כשעה וחצי. 3. מוסיפים את תפוחי האדמה הפלפלים והעגבניות ומבשלים שעה נוספת עד שהבשר רך.

הצעת שדרוג: מאדים את העגבניות במחבת עד לקבלת מחית ומוסיפים למרק כחצי שעה לפני שהוא מוכן.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il