אוכל
אוכל
מרקים

מרק שורבה

אחד המתכונים הכי חורפיים, טעימים, מנחמים ומרגשים שיש, והכל עם מינימום של מרכיבים ו-5 דקות של עבודה בלחץ. קחו את המילה שלנו, היום זה בדיוק יום לשורבה (וגם אתמול. ומחר)

|mako אוכל| פורסם06:34
Rating:4.498reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 4 כפות שמן זית
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • חצי כף פפריקה חריפה
  • 1 כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור גרוס
  • 2-3 כפות רסק עגבניות
  • 250 גרם פסטה קונכיות קטנות
  • 2 שיני שום, כתושות
  • פלפל חריף, חתוך באמצע
  • מיץ וקליפה מגוררת מחצי לימון
  • 1.3 ליטר מים (או קצת יותר)
  • 1 ענף סלרי

להגשה:

  • חצי לימון

אופן ההכנה:

1מטגנים את התבלינים, הרסק והשום בסיר.

2מוסיפים את הפסטה (לא מבושלת) ומערבבים. מוסיפים מים, פלפל חריף, מיץ וקליפת לימון וסלרי. מביאים לרתיחה ומכסים.

3מנמיכים את הלהבה ומבשלים את השורבה 20 דקות. חשוב לערבב מדי פעם כדי שהפסטה לא תידבק לתחתית. אם חסרים נוזלים מוסיפים עוד כוס של מים, בלי לפחד.

4אוכלים מיד (עם חצי לימון בצד), לפני שהפסטה סופגת המון נוזלים.

ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצבלעוד מתכונים מעולים

או באינסטגרם המהמם שלה

מרק שורבהמרק שורבה|צילום: יעל קצב, mako אוכל

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il