אוכל
אוכל
מרקים

מרק בצל

מנה נפלאה ומנחמת, לערבי החורף הקרים. רק חצי שעה הכנה

|mako אוכל| פורסם18:52
מרק בצל צרפתי עם בירה (צילום: Elena Shashkina, Shutterstock)
צילום: Elena Shashkina, Shutterstock
Rating:4.2206reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 5-6 בצלים
  • 40 גרם חמאה
  • 5 כוסות מים
  • 2 כפות אבקת מרק עוף
  • כפית מלח
  • קמצוץ פלפל

להגשה:

  • גבינה צהובה

אופן ההכנה:

1חותכים את הבצלים לחצאי ירח, שמים בסיר עם החמאה ומטגנים על להבה בינוני עד שהבצל משחים.

2כשהבצל שחום מוסיפים את המים ותוך כדי בחישה את מרק העוף, המלח והפלפל.

3מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים 20 דקות נוספות. מתקנים את התיבול לפי הטעם, ומגישים עם פרוסת גבינה צהובה מעל.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il