
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים סיר קטן עם שמן זית ומאדים בתוכו את הבצל. לאחר דקה מוסיפים את השום והתימין. 2לאחר חמש דקות של בישול הבצל מוסיפים את הפטריות ומערבבים היטב. מוסיפים את הקורנפלור ושוב מערבבים היטב, עד אשר מתקבל גוון זהוב בתחתית הסיר. מוסיפים את היין ומרתיחים הכל יחד. 3מוסיפים את המים ומערבבים היטב, מביאים את הכל לרתיחה ומוסיפים את השמנת המתוקה. 4מוסיפים את גבעולי הבזיליקום והרוזמרין ומרתיחים שוב את התערובת. 5אחרי שכל התערובת רתחה, מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עוד חמש דקות על אש נמוכה. 6לקראת סיום, שולפים החוצה את גבעולי הבזיליקום והרוזמרין וטוחנים הכל יחד עד לקבלת מרקם חלק. 7טועמים ומשלימים תיבול עם מעט מלח, פלפל, ואגוז מוסקט. 8להגשה: מעטרים עם מעט עלים ירוקים וקצת שמן זית. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |