אוכל
אוכל
מרקים

קסדיית גבינות עזים ופלפל צ'יפוטלי

טורטייה קריספית מבחוץ ושופעת טעמים אקזוטיים מבפנים

|משק צוריאל| פורסם13:20
קסדיית גבינות עיזים (צילום: משק צוריאל)
צילום: משק צוריאל
Rating:2.89reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • 2 יחידות טורטיה בקוטר 14 ס''מ

  • 50 גרם גבינת עזים למריחה של משק צוריאל
  • 1 יח גבינת בושרון
  • כף רסק צ'יפוטלי מעושן
  • 2 טבעות בצל

אופן ההכנה:

1מורחים את הטורטיה בגבינת העזים והרסק צ'יפוטלי.

2פורסים את גבינת הבושרון לטבעות ומפזרים על שטח פני הטורטיה.

3מניחים את טבעות הבצל על הגבינה ומעליה מניחים את הטורטיה השנייה (צורת סנדוויץ').

4מחממים מחבת טפלון על אש בינונית ומניחים את סנדוויץ' הטורטיה במחבת וקולים כל צד כ-4 דקות.

5מוצאים, חותכים ומגישים חם.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il