
שורבהקראו לה פסטה, קראו לה מרק, קראו לה איך שרק תרצו העיקר שתכינו את המנה הזאת לארוחת צהריים - כי ביום קר אין מנחם מתבשיל טריפוליטאי מהביל וכן, גם חריף. קבלו את השורבה![]() צילום: ענת אלישע, mako אוכל |
המצרכים :3-4 מנות:
אופן ההכנה:1מחממים את השמן בסיר ומוסיפים את השום. מטגנים קלות ומוסיפים את הפלפל החריף, התבלינים, הלימון ורסק העגבניות. 2מערבבים היטב, מכסים ומבשלים על הלהבה הכי נמוכה כרבע שעה. 3מוסיפים ליטר מים ומביאים לרתיחה. 4מוסיפים את הפסטה ומבשלים 10-12 דקות. 5מוזגים לצלחת, ואם רוצים סוחטים עוד קצת לימון טרי. שורבה|צילום: ענת אלישע, mako אוכלבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |