אוכל
אוכל
מרקים

שורבה

קראו לה פסטה, קראו לה מרק, קראו לה איך שרק תרצו העיקר שתכינו את המנה הזאת לארוחת צהריים - כי ביום קר אין מנחם מתבשיל טריפוליטאי מהביל וכן, גם חריף. קבלו את השורבה

|mako אוכל| פורסם11:07
שורבה של ענת אלישע (צילום: ענת אלישע, mako אוכל)
צילום: ענת אלישע, mako אוכל
Rating:4.7267reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

3-4 מנות:

  • 250 גרם פסטה שאוהבים
  • שליש כוס שמן
  • 5-6 שיני שום כתושות
  • פלפל חריף שלם סגור
  • כף גדושה פפריקה מתוקה
  • כפית שטוחה פלפל שחור
  • כפית מלאה מלח (או לפי הטעם)
  • מיץ מלימון בינוני
  • 3 כפות גדושות רסק עגבניות

אופן ההכנה:

1מחממים את השמן בסיר ומוסיפים את השום. מטגנים קלות ומוסיפים את הפלפל החריף, התבלינים, הלימון ורסק העגבניות.

2מערבבים היטב, מכסים ומבשלים על הלהבה הכי נמוכה כרבע שעה.

3מוסיפים ליטר מים ומביאים לרתיחה.

4מוסיפים את הפסטה ומבשלים 10-12 דקות.

5מוזגים לצלחת, ואם רוצים סוחטים עוד קצת לימון טרי.

לבלוג של ענת אלישע

ולאינסטגרם שלה

שורבהשורבה|צילום: ענת אלישע, mako אוכל

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il