
מרק שומר ורוקפורשילוב טעמים מפתיע של הדרים, גבינה כחולה ושומר![]() צילום: Liza McCorkle, Istock |
המצרכים (7 מנות):
אופן ההכנה:1מטגנים בסיר בשמן זית את הבצל, השום והסלרי עד הזהבה. 2. מוסיפים את השומר, המים, מיץ התפוזים וגרידת התפוז ומתבלים במלח, פלפל ומוסקט. 3. מוסיפים את תפוח העץ ומבשלים עוד כ-30 דקות על להבה בינונית. 4. טוחנים את המרק במעבד מזון ומגרדים את הרוקפור לתוכו. 5. לבסוף מסננים את המרק ומגישים חם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |