
המצרכים (5 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים את שמן הזית והחמאה בסיר גדול ומטגנים את הבצל ואת הכרשה עד שהם שקופים (בערך 5 דקות). 2מוסיפים את התימין והשום ומטגנים על להבה בינונית 2 דקות נוספות. 3מוסיפים את תפוחי האדמה, החלב והמים, מתבלים במלח ופלפל, מביאים לרתיחה ומסירים את הקצף שעולה לפני השטח (לפעולה הזו קוראים "לקפות"). 4מנמיכים את הלהבה ומבשלים מכוסה 40 דקות, עד שכל הירקות מתרככים לחלוטין. 5טוחנים בעזרת בלנדר ידני למרקם חלק, ותוך כדי הטחינה מוסיפים את השמנת המתוקה או קרם הקוקוס. 6טועמים, מתקנים תיבול ומגישים עם הבצל הירוק. * למרק כפרי יותר, מועכים בערך חצי מתפוחי האדמה עם מועך פירה רגיל. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |