המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מטגנים את הבצל בשמן עד הזהבה. מוסיפים את השום ואת קוביות תפוחי האדמה ומטגנים תוך ערבוב עוד שתי דקות. 2 מוסיפים לסיר 5-6 כוסות מים ומביאים לרתיחה. מכסים את הסיר ומבשלים 30 דקות, או עד שתפוחי האדמה רכים. 3 טוחנים את המרק בבלנדר מוט עד לקבלת מרקם אחיד, ומחזירים לאש. 4 כשהמרק מבעבע מוסיפים שמנת לבישול, חמאה, מלח, פלפל שחור, יין לבן ואגוז מוסקט. ** אפשר ומומלץ לגרר פרמזן לפני ההגשה. יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלה מחכים לכם עוד מתכונים טעימים. |