
מרק שום מושלם לחוליםגם אם אתם מבני המזל שלא נפלו לא בקורונה ולא בשפעת (מי אתם בכלל?), לא צריך לחכות להיות חולים כדי להכין את מרק השום הזה. הוא טעים, קל להכנה והכי חשוב - בריא בריא![]() צילום: Grazyna Kownacka, ShutterStock |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מטגנים את הבצל בשמן עד הזהבה. מוסיפים את השום ואת קוביות תפוחי האדמה ומטגנים תוך ערבוב עוד שתי דקות. 2מוסיפים לסיר 5-6 כוסות מים ומביאים לרתיחה. מכסים את הסיר ומבשלים 30 דקות, או עד שתפוחי האדמה רכים. 3טוחנים את המרק בבלנדר מוט עד לקבלת מרקם אחיד, ומחזירים לאש. 4כשהמרק מבעבע מוסיפים שמנת לבישול, חמאה, מלח, פלפל שחור, יין לבן ואגוז מוסקט. ** אפשר ומומלץ לגרר פרמזן לפני ההגשה. יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלהמחכים לכם עוד מתכונים טעימים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |