
המצרכים (5 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים את שמן הזית סיר גדול ומטגנים את הבצל עד שהוא נראה שקוף. 2מוסיפים את הארטישוק הירושלמי, האורגנו והשום ומטגנים על להבה בינונית 2 דקות נוספות. 3מוסיפים את תפוחי האדמה והמים, מביאים לרתיחה ומסירים את הקצף שעולה לפני השטח (מה שנקרא: לקפות). 4מנמיכים את הלהבה ומבשלים מכוסה 40 דקות, עד שכל הירקות התרככו לחלוטין. 5טוחנים בעזרת בלנדר ידני למרקם חלק, תוך כדי הטחינה מוסיפים את השמנת המתוקה או קרם הקוקוס. 6טועמים, מתבלים לפי הטעם ומגישים, ביחד עם זרעי החמנייה הקלויים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |