אוכל
אוכל
מרקים

סלק צלוי בתנור בלימון ובסילאן

מתכון של ארז קומורובסקי לתוספת שתקפיץ כל מנה עיקרית

|גלובס| פורסם09:00
סלק צלוי עם לימון (צילום: Yamini Chao, GettyImages IL)
צילום: Yamini Chao, GettyImages IL
Rating:4.795reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 10 סלקים בינוניים
  • חצי כוס מלח ים גס
  • 2 לימונים בשלים סחוטים
  • 3-4 כפות סילאן טבעי
  • 1 פלפל אדום חריף קצוץ דק
  • 1 כף ג'ינג'ר מגורר דק

אופן ההכנה:

1מחממים תנור לחום של 230 מעלות צלסיוס. 2. מפזרים מלח ים גס בתבנית האפייה, ומניחים עליו את הסלקים. 3. צולים את הסלקים, על קליפתם, במשך כשעתיים או עד שהם מתרככים לגמרי. הסלקים יאבדו את צורתם העגולה ויהפכו למקובצ'צ'ים לגמרי, אל פחד, טעמם מתמרכז והם נהיים מתוקים ביותר. 4. קולפים את הסלקים, חותכים לשמיניות ומערבבים עם מיץ הלימון הסחוט, הסילאן, הפלפל האדום החריף והג'ינג'ר המגורר. 5. מגישים מיד ליד דג צלוי (התנור כבר חם).

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il