
סלק צלוי בתנור בלימון ובסילאןמתכון של ארז קומורובסקי לתוספת שתקפיץ כל מנה עיקרית![]() צילום: Yamini Chao, GettyImages IL |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור לחום של 230 מעלות צלסיוס. 2. מפזרים מלח ים גס בתבנית האפייה, ומניחים עליו את הסלקים. 3. צולים את הסלקים, על קליפתם, במשך כשעתיים או עד שהם מתרככים לגמרי. הסלקים יאבדו את צורתם העגולה ויהפכו למקובצ'צ'ים לגמרי, אל פחד, טעמם מתמרכז והם נהיים מתוקים ביותר. 4. קולפים את הסלקים, חותכים לשמיניות ומערבבים עם מיץ הלימון הסחוט, הסילאן, הפלפל האדום החריף והג'ינג'ר המגורר. 5. מגישים מיד ליד דג צלוי (התנור כבר חם). ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |