
המצרכים (3 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1מורידים את גרעיני התירס מהקלח. את הגרעינים שומרים בצד ואת הקלח חותכים ל-2 חתיכות (הוא ייתן טעם למרק שלנו). 2שמים את חתיכות הקלחים בסיר, מכסים ב-4-5 כוסות מים ומביאים לרתיחה. 3מנמיכים את האש ומבשלים את קלחי התירס 15 דקות. מוסיפים את גרגירי התירס ומבשלים 15 דקות נוספות, עד שהם מתרככים. מוציאים מהסיר את הקלחים. 4טוחנים את גרגירי התירס בבלנדר ידני עד לקבל . תוך כדי טחינה מוסיפים את השמנת המתוקה או את קרם הקוקוס. טוחנים עד שהמרק נהיה אחיד. 5טועמים ומתקנים תיבול. מעבירים לקערות הגשה ומעל כל מנה מפזרים מעט מהבצל הירוק ושבבי הצ'ילי. * אם מוכנים להשקיע עוד 5 דקות למרק חלק במיוחד, מוזגים את המרק למסננת צפופה שממוקמת מעל סיר נוסף. דוחפים את הנוזל דרך המסננת בעזרת כף, נפטרים מכל הקליפות, ואז מביאים את המרק שוב לרתיחה, טועמים ומתקנים תיבול לפני שמגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |