אוכל
אוכל
מרקים

מרק בשרי צח בניחוח זעפרן ולימון

מנה דיאטטית ומשביעה

|גלריית המומחים| פורסם11:27
מרק עוף
Rating:2.89reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 1 כף שמן זית מכבישה קרה
  • 5 כנפי עוף
  • 3 עצמות בקר
  • תערובת ירקות שורש - בצל, כרישה, גזר, שורש סלרי, שורש פטרוזיליה - 1 מכל סוג חתוך לקוביות
  • צרור קטן של פטרוזיליה
  • 4 גבעולי תימין
  • 2 עלי דפנה
  • 2 עגבניות חתוכות לקוביות
  • 3 כפות לימון כבוש קצוץ
  • חצי כפית זעפרן
  • צרור גדול של כוסברה
  • מעט מלח

אופן ההכנה:

בשמן הזית מטגנים עצמות עוף וכנפיים 5 דקות. מוסיפים ירקות שורש ומטגנים עוד 5 דקות. מוסיפים לימונים כבושים, זעפרן, תימין, פטרוזיליה וכוסברה ומטגנים עוד 3 דקות. מוסיפים עגבניות ועלי דפנה ומבשלים 2 דקות. מוסיפים מים כדי כיסוי, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים על אש נמוכה מאוד 4 שעות. מסננים. מצננים את המרק לילה במקרר, למחרת נקרשת שכבת שומן מעל המרק, מסירים אותה וזורקים. מחממים את המרק בשנית ומתבלים במלח לפי הטעם.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il