אוכל
אוכל
מרקים

מרק ירקות של גואטה

זה המרק הראשון שלנו השנה ואנחנו בהתרגשות שיא: מתכון של מסעדת גואטה למרק עשיר בירקות (וגם גרגירי חומוס), בתיבול עדין וטעים של מלח, פלפל שחור וכורכום. 10 דקות עבודה, 10 מנות של עונג

|מסעדת גואטה| פורסם10:41
מרק ירקות לארוח מפסקת (צילום: בועז לביא, mako אוכל)
צילום: בועז לביא, mako אוכל
Rating:4.670reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (10 מנות):

  • 2-3 כפות שמן
  • 7 בצלים לבנים, חתוכים גס
  • 2 גבעולי סלרי, פרוסים דק
  • 2 כוסות גרגירי חומוס, מושרים ומבושלים (אפשר מוקפאים מראש)
  • 8 גזרים, פרוסים גס
  • 6 תפוחי אדמה, חתוכים לקוביות גסות
  • 3 קישואים, חתוכים גס
  • חצי קילו דלעת, חתוכה לקוביות
  • חופן כוסברה קצוצה
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • כף וחצי מלח או לפי הטעם
  • חצי כף פלפל שחור טחון או לפי הטעם
  • כורכום לפי הטעם

אופן ההכנה:

1מטגנים את הבצל, הסלרי וגרגירי החומוס על אש גבוהה כ-5 דקות. מוסיפים את הגזר ותפוחי האדמה וממשיכים לטגן תוך ערבוב כ-2 דקות.

2מוסיפים מים עד לכיסוי המרכיבים שבסיר ומביאים לרתיחה.

3מוסיפים את הקישואים והדלעת ומביאים שוב לרתיחה.

4מנמיכים את האש ומוסיפים את הכוסברה והפטרוזיליה. מערבבים כ-2 דקות ומתבלים.

5מבשלים מכוסה ברתיחה עדינה עד שתפוחי האדמה רכים.

המתכון באדיבות גואטה שוק צפון, ראול ולנברג 20, תל אביב

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il