
המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1מטגנים את הבצל, הסלרי וגרגירי החומוס על אש גבוהה כ-5 דקות. מוסיפים את הגזר ותפוחי האדמה וממשיכים לטגן תוך ערבוב כ-2 דקות. 2מוסיפים מים עד לכיסוי המרכיבים שבסיר ומביאים לרתיחה. 3מוסיפים את הקישואים והדלעת ומביאים שוב לרתיחה. 4מנמיכים את האש ומוסיפים את הכוסברה והפטרוזיליה. מערבבים כ-2 דקות ומתבלים. 5מבשלים מכוסה ברתיחה עדינה עד שתפוחי האדמה רכים. המתכון באדיבות גואטה שוק צפון, ראול ולנברג 20, תל אביב ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |