
ממרח עדשים שחורותאוהבים חומוס? אם תפתחו לרגע את הראש תגלו שבמרחק שעה מכם נמצא ממרח עדשים שחורות טעים טעים ממש על אותו עיקרון, עם שום, טחינה, לימון ותבלינים, שמנגבים עם פיתה ומרוויחים על הדרך ים של בריאות![]() צילום: אסף רונן, mako אוכל |
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1מבשלים את העדשים עם השום בסיר עם הרבה מים, עד לריכוך. 2שומרים כוס ממי הבישול, ומסננים. שומרים בצד כחצי כוס עדשים מבושלות, להגשה (לא חובה). 3מעבירים את העדשים והשום למעבד המזון, מוסיפים את המלח והטחינה ומרסקים. מוסיפים את הלימון והמים בהדרגה עד לקבלת ממרח מחיתי במרקם שמזכיר חומוס. 4מעבירים מיד לצלחת הגשה, מפזרים למעלה את העדשים השלמות ששמרנו בצד ומזלפים שמן זית. מגישים וזוללים. >> בפעם הקודמת הכנו תבשיל דלורית ועדשים בחלב קוקוס, משהו טוב תגיות:עדשים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |