
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס ומרפדים תבנית אפייה בנייר פרגמנט. 2מחוררים בעזרת מזלג את הפלפל מכל צדדיו. 3מניחים את הפלפל במרכז התבנית, צולים בתנור כ-20-30 דקות (או עד שהפלפל נחרך ומתרכך, וניתן לקלפו בקלות). מקלפים ומנקים את הפלפל ומניחים בצד. 4מרתיחים את המים בסיר גדול, מכניסים פנימה את העדשים, מנמיכים את האש ונותנים לעדשים להתבשל כ-8 דקות. מסננים את העדשים ומניחים בצד. 5מעבירים את העדשים המבושלות, הפלפל וכל שאר המרכיבים למעבד מזון (אפשר גם בבלנדר וניתן אפילו לטחון את התערובת בעזרת בלנדר ידני בקערה מתאימה). 6טוחנים את התערובת עד לקבלת המרקם הרצוי. במידה ויש צורך, מתקנים תיבול. * ניתן לשמור את החומוס בכלי אטום עד שבוע במקרר. * נטע-חן ליבנההיא דיאטנית קלינית ומאמנת להרזיה והצלחה, מייעצת לירידה במשקל ולאורח חיים בריא ובעלת קליניקה פרטית בתל אביב. מאמינה שאפשר לאכול טעים ולרדת במשקל, ללא פשרות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |