אוכל
אוכל
ממרחים ורטבים

ממרח פלפלים קלויים

תוספת נפלאה לכל כריך או ארוחה

|mako| פורסם19:36
פלפלים אדומים (צילום: עודד קרני)
צילום: עודד קרני
Rating:4.670reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 8 פלפלים אדומים
  • 1 פלפל חריף (לא חובה)
  • 100 מ"ל שמן זית
  • מעט מלח
  • 2 שיני שום
  • 1 כף כוסברה קצוצה

אופן ההכנה:

קולים את הפלפלים בתנור חם (200 מעלות) כ- 1/2 שעה, עד שקליפתם נחרכת. מעבירים לשקית ניילון או קופסא אטומה, מצננים וקולפים. חותכים את הפלפלים לרצועות. מחממים את שמן הזית במחבת ומטגנים את הפלפלים יחד עם השום על אש גבוהה כ- 10 דקות, עד שהם שחומים ומבריקים. מעבירים את תכולת המחבת למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת ממרח חלק, אם יש צורך מוסיפים מעט שמן זית. מעבירים לקערה, מתבלים במלח ובוחשים פנימה כוסברה קצוצה

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il