
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1לוקחים סיר גדול ושמים בו את גרגרי החומוס. שוטפים אותם היטב ומוסיפים את אבקת האפייה. 2מכסים את החומוס במים ומבשלים על אש חזקה למשך שעה. מורידים את הקצף שהצטבר (מה שנקרא בעברית לקפות). 3מוסיפים לחומוס מים ומנמיכים את האש, מבשלים למשך עוד שעתיים עד שמקבלים מרקם חומוס דייסתי. כל זמן הבישול חשוב לבחוש ולהוריד את הקצף. 4מסננים את החומוס ומקררים בטמפרטורת החדר. מעבירים למעבד מזון ומוסיפים את הטחינה גולמית, מיץ הלימון, המלח והמים הקרים. 5טוחנים הכל היטב עד לקבלת מרקם משחתי. טועמים ומשפרים טעם, במידת הצורך מוסיפים מלח ומיץ לימון. 6במקביל מחממים שמן זית במחבת. מקפיצים את הבשר עם מלח ופלפל. מסדרים את החומוס בצלחת הגשה עד שהבשר מוכן. 7מקשטים את החומוס בפפריקה, צנובר ופטרוזיליה ומניחים מעל את הבשר. מגישים עם חמוצים טובים ופיתה חמה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |