אוכל
אוכל
ממרחים ורטבים

פסטו שום ירוק

עם אגוזים וגבינת פרמזן

|null| פורסם13:24
פסטו (צילום: דן-יה שוורץ)
צילום: דן-יה שוורץ
Rating:421reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 6 גבעולי שום ירוק קצוצים
  • 1/4 כוס אגוזים
  • 1/2 כוס גבינת פרמזן
  • 3/4 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור טחון טרי
  • 1/2 כוס מים חמימים
  • 6 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

1טוחנים את השום במעבד מזון. מוסיפים את האגוזים, הפרמזן, המלח והפלפל וממשיכים לעבד כ- 10 שניות 2. בכוס מערבבים את המים ושמן הזית. מפעילים שוב את מעבד המזון ושופכים פנימה לאט את תערובת השמן. ממשיכים את פעולת המעבד רק עד לערבוב החומרים. 3. טועמים ומתקנים תיבול. שומרים במקרר במיכל אטום.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il