אוכל
אוכל
ממרחים ורטבים

פסטו עגבניות וריחן

שדרוג לרוטב הפסטו המוכר והאהוב

|טבע הריפוי| פורסם19:42
עלי בזיליקום (צילום: SXC)
צילום: SXC
Rating:55reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • עגבניה בינונית בשלה
  • חצי כוס עלי ריחן טריים
  • ‏2 כפות פטרוזיליה קצוצה‏
  • חצי כפית שום כתוש
  • כף חומץ משובח (רצוי בלסמי)‏
  • כפית מיץ לימון טרי
  • מלח ופלפל שחור טרי

אופן ההכנה:

חוצים את העגבניה לרוחבה ומוציאים את הגרעינים. קולים את חצאי העגבניה ‏במשך כמה דקות מעל אסכלת פחמים. מסירים מהאסכלה ומצננים. שמים את עלי ‏הריחן ואת הפטרוזיליה במעבד מזון או בממחה ומוסיפים את השום. מרסקים ‏למחית חלקה. מוסיפים עגבניה, חומץ ומיץ לימון ומערבלים שוב לתערובת חלקה ‏ואחידה. מתבלים במלח ופלפל.‏

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il