
המצרכים (8 מנות):לטפנד:
לברוסקטות:
אופן ההכנה:1מכינים טפנד: מרסקים במעבד מזון זיתים, חרדל, שום, שמן זית ובזיליקום עד לקבלת תערובת במרקם גס. מוסיפים גבינת פטה, מתבלים בפלפל ומערבבים עם כף. 2שומרים בכלי אטום במקרר עד 5 ימים. 3מכינים את הברוסקטות: מברישים את פרוסות הבגט במעט שמן זית. 4מחממים מחבת פסים על להבה גבוהה. מניחים את פרוסות הבגט וקולים 2-3 דקות מכל צד עד לקבלת פסי חריכה. 5משפשפים את הפרוסות בשן שום. מורחים מעל טפנד ומניחים פרוסת גבינת מנצ'גו. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |