אוכל
אוכל
ממרחים ורטבים

ברוסקטה מנצ'גו וטפנד פטה

הטפנד מקבל כאן חיזוק של גבינת פטה ומהווה ממרח מושלם לפרוסות הבגט הקלויות, עם גבינת מנצ'גו מעל

|באדיבות מחלבות גד| פורסם22:20
ברוסקטה מנצ'גו וטפנד פטה (צילום: דן לב, גד, מחלבות גד)
צילום: דן לב, גד, מחלבות גד
Rating:54reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (8 מנות):

לטפנד:

  • 5 כוסות זיתי קלמטה, מגולענים

  • 1 כפית חרדל דיז'ון חלק
  • 1 שן שום גדולה, כתושה
  • כוס שמן זית
  • 8 עלי בזיליקום
  • ¼ קובייה (60 גרם) גבינת פטה כבשים, מפוררת גס
  • פלפל שחור גרוס

לברוסקטות:

  • 8 פרוסות בגט בעובי 1 ס"מ

  • שמן זית
  • 1 שן שום חצויה
  • ½ משולש (80 גרם) גבינת מנצ'גו, חתוכה לפרוסות בעובי ½ ס"מ.

אופן ההכנה:

1מכינים טפנד: מרסקים במעבד מזון זיתים, חרדל, שום, שמן זית ובזיליקום עד לקבלת תערובת במרקם גס. מוסיפים גבינת פטה, מתבלים בפלפל ומערבבים עם כף.

2שומרים בכלי אטום במקרר עד 5 ימים.

3מכינים את הברוסקטות: מברישים את פרוסות הבגט במעט שמן זית.

4מחממים מחבת פסים על להבה גבוהה. מניחים את פרוסות הבגט וקולים 2-3 דקות מכל צד עד לקבלת פסי חריכה.

5משפשפים את הפרוסות בשן שום. מורחים מעל טפנד ומניחים פרוסת גבינת מנצ'גו.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il