אוכל
אוכל
ממרחים ורטבים

רוטב עגבניות בסיסי+ ציר עגבניות

המתכון שישדרג כל מאכל

|mako| פורסם19:36
עגבניות בשוק (צילום: עודד קרני)
צילום: עודד קרני
Rating:2.56reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 50 עגבניות
  • בוקה גרני
  • 1 כפית מלח ים
  • 1 כפית סוכר
  • 5 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

מסמנים חתך בכל עגבנייה ומועכים קלות. מניחים בסיר את כל החומרים ומבשלים בסיר מכוסה על הלהבה הנמוכה ביותר שעה וחצי. מסירים מכסה ומבשלים עוד שעה. מסננים – הנוזל העובר דרך המסננת הוא ציר העגבניות – (רצוי לסנן אותו שוב דרך מסננת דקה יותר). את המוצקים מעבירים דרך מטחנת ירקות ידנית (או טוחנים במעבד מזון ומסננים) לקבלת רוטב חלק. זהו רוטב העגבניות

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il