
רוטב עגבניות בסיסי+ ציר עגבניותהמתכון שישדרג כל מאכלצילום: עודד קרני |
המצרכים :
אופן ההכנה:מסמנים חתך בכל עגבנייה ומועכים קלות. מניחים בסיר את כל החומרים ומבשלים בסיר מכוסה על הלהבה הנמוכה ביותר שעה וחצי. מסירים מכסה ומבשלים עוד שעה. מסננים – הנוזל העובר דרך המסננת הוא ציר העגבניות – (רצוי לסנן אותו שוב דרך מסננת דקה יותר). את המוצקים מעבירים דרך מטחנת ירקות ידנית (או טוחנים במעבד מזון ומסננים) לקבלת רוטב חלק. זהו רוטב העגבניות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |