אוכל
אוכל
ממרחים ורטבים

רוטב פסטו

מתכון לרוטב הקלאסי שהופך כל מנה למעדן

|טבע הריפוי| פורסם19:30
רוטב פסטו בקערה לבנה מקושט בצנוברים ועלי בזיליקום (צילום: Drosera, Istock)
צילום: Drosera, Istock
Rating:4.2176reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

הפסטו נהדר כממרח, כרוטב לפסטה כמובן, כתוספת לירקות (אפשר למרוח
אותו על פרוסות תפוחי אדמה ולאפות אותן) או לגבינה לבנה וכתוספת למרק
הוא יעיל במיוחד, בהיותו פיצוי על העדר מלח.

המצרכים :

  • 1 כוס לא דחוסה של עלי בזיליקום
  • 2 שיני שום כתושות
  • 50 גרם צנוברים
  • 1/4 כוס שמן זית מכבישה קרה

אופן ההכנה:

מרסקים את הצנוברים והבזיליקום במעבד מזון, מוסיפים את שיני השום ומערבלים. מוסיפים את שמן הזית בהדרגתיות לתוך מעבד המזון.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il