
צ'ימיצ'ורי בכלום עבודהלצד הסלטים, הפיתות, הירקות והבשרים שחייבים בכל על האש, חייבים הרי גם את הקיק הקטן הזה שמשדרג את הארוחה והולך מושלם לצד הסטייק. הכי טוב? תכינו אותו בערב לפני המנגל, ככה הוא יהיה במיטבו |
המצרכים :
אופן ההכנה:1קוצצים כמה שיותר דק פטרוזיליה, פלפל אדום מתוק, פלפל חריף ושום (ניתן להשתמש בסלייסר) ומעבירים לקערה. 2מוסיפים לקערה שמן זית, חומץ, אורגנו, מלח, פלפל שחור ומיץ מחצי לימון. 3מערבבים היטב עד לאיחוד, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך, ומעבירים לצנצנת נקייה. 4סוגרים את הצנצנת היטב ומכניסים למקרר למינימום 4 שעות (עדיף להכין ערב קודם). * נשמר במקרר עד שבוע. צ'ימיצ'ורי|צילום: יעל קצב, mako אוכללעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוקהמהמם שלה בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |