אוכל
אוכל
ממרחים ורטבים

צ'ימיצ'ורי בכלום עבודה

לצד הסלטים, הפיתות, הירקות והבשרים שחייבים בכל על האש, חייבים הרי גם את הקיק הקטן הזה שמשדרג את הארוחה והולך מושלם לצד הסטייק. הכי טוב? תכינו אותו בערב לפני המנגל, ככה הוא יהיה במיטבו

|mako| פורסם14:35
Rating:4.5179reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעשר דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • צרור פטרוזיליה
  • פלפל אדום מתוק
  • חצי פלפל חריף
  • 6 שיני שום קלופות
  • חצי כוס שמן זית
  • רבע כוס חומץ
  • חצי כף אורגנו
  • כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור גרוס
  • מיץ מחצי לימון

אופן ההכנה:

1קוצצים כמה שיותר דק פטרוזיליה, פלפל אדום מתוק, פלפל חריף ושום (ניתן להשתמש בסלייסר) ומעבירים לקערה.

2מוסיפים לקערה שמן זית, חומץ, אורגנו, מלח, פלפל שחור ומיץ מחצי לימון.

3מערבבים היטב עד לאיחוד, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך, ומעבירים לצנצנת נקייה.

4סוגרים את הצנצנת היטב ומכניסים למקרר למינימום 4 שעות (עדיף להכין ערב קודם).

* נשמר במקרר עד שבוע.

צ'ימיצ'וריצ'ימיצ'ורי|צילום: יעל קצב, mako אוכל

לעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב

או בטיקטוקהמהמם שלה

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il