אוכל
אוכל
ממרחים ורטבים

ממרח חצילים פיקנטי

קרם חצילים וגבינת טופו במרקם קטיפתי

|מסעדת אוליב ליף| פורסם10:59
חצילים (צילום: MARIA TOUTOUDAKI, Istock)
צילום: MARIA TOUTOUDAKI, Istock
Rating:3.622reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 2 חצילים בינוניים

  • 2 כפות גבינת טופו
  • 1 שן שום קצוצה
  • 6 כפות שמן זית
  • מיץ לימון מלימון אחד
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

1מניחים את החצילים על אש גלויה ושורפים מכל הצדדים עד אשר החציל הופך רך.

2מוציאים מהאש, קולפים את החציל מקליפתו ומכניסים למעבד מזון.

3מוסיפים מיץ לימון, תבלינים, טופו, שמן זית ושום וטוחנים עד לקבלת קרם אחיד וחלק.

4מומלץ להגיש עם פיתה ולנגב.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il