
ממרח עגבניות מיובשות וצלפים על ברוסקטהממרח עגבניות שיכול לשמש גם כרוטב לפסטה|טבע הריפוי| פורסם07/10/0819:18 צילום: עודד קרני |
המצרכים :
אופן ההכנה:מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות). שמים את העגבניות המיובשות בקערה ויוצקים עליהן 1- ½ 1 כוסות מים רותחים. מניחים לעגבניות לשרות במים עד שיצטננו. מוציאים את העגבניות מהמים וקוצצים לחתיכות קטנות. מערבבים את העגבניות עם כל שאר החומרים, מלבד הבאגט. משהים למשך שעה בטמפרטורות החדר. קולים את פרוסות הבאגט בתנור עד שיזהיבו. מצננים מעט ומורחים בממרח העגבניות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |