אוכל
אוכל
ממרחים ורטבים

ממרח קישואים וקשיו

נמאס לכם מהכריך הרגיל והמשעמם? זה הזמן לאמץ מתכון חדש, לממרח שמשדרג כל פרוסה

ממרח קישואים וקשיו (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.752reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 1/2 כוס אגוזי קשיו
  • 5 קישואים כהים או בהירים
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1 כף שמן זית
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1משרים את אגוזי הקשיו במים רותחים למשך חצי שעה (או במים רגילים למשך לילה), ומחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).

2מערבבים בכלי קטן את שמן הזית והשום עם המלח והפלפל. חותכים את הקישואים לרצועות לאורך ומושחים אותם בתערובת השמן והשום. מכניסים לתנור ואופים 25-30 דקות, עד שהקישואים משחימים קלות. מצננים.

3מסננים את אגוזי הקשיו וטוחנים יחד עם הקישואים במעבד מזון לכדי ממרח אחיד. טועמים ומתקנים תיבול.

4מגידים על לחם או טוסטונים עם ביצה קשה מלמעלה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il