
רוטב בסיסי אשר יכול להשתלב במתכונים שונים או להוות ממרח בפני עצמו. המצרכים :
אופן ההכנה:לאדות את הבצל במעט שמן על אש קטנה בכלי מכוסה עד שהוא רך ושקוף, להוסיף את קוביות הפלפל וכשהן מתרככות מעט, להוסיף את השום. לאדות כ- 2 דקות על אש נמוכה. להוסיף את העגבניות והמים ולבשל כ- 5 דקות על אש נמוכה תוך כדי ערבוב ומעט מעיכה של העגבניות. להוסיף תבלינים ולבשל על אש נמוכה עד שהרוטב מקבל מרקם אחיד יותר. אין צורך לבשל עד שהרוטב יהפוך למשחה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |