אוכל
אוכל
ממרחים ורטבים

חמאת רב המלצרים

ממרח מומלץ במיוחד

|מועצת הבקר והחלב| פורסם11:19
חמאה (צילום: istockphoto)
צילום: istockphoto

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 100 גרם חמאה רכה
  • 2 כפות פטרוסלינון קצוץ דק מאד
  • 1 כף שמיר קצוץ דק מאד
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • מעט אבקת שום
  • 1 כפית מיץ לימון (או יותר לפי הטעם)
  • נייר שעווה ("פרגאמנט")

אופן ההכנה:

1מועכים במזלג את החמאה הרכה עם הירק הקצוץ והתבלינים עד שתתקבל עיסה אחידה 2. פורשים מלבן של נייר שעווה על משטח ישר ומניחים את העיסה בקצהו הצר. 3. מגלגלים את העיסה בתוך הנייר לגליל (כעין נקניק עטוף בנייר), נעזרים בסכין ומקפידים שהגליל יהיה בקוטר שווה לכל אורכו. 4. מכניסים את הגליל העטוף למקרר, כדי שהחמאה תתקשה היטב עד ההגשה 5. לפני ההגשה, מסירים את עטיפת הנייר, פורסים את החמאה לפרוסות עבות ומכניסים אותם למי קרח. 6. מגישים עם פרוסות דגים או ירקות מבושלים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il