
קרוסטיני עם מבחר תוספותפרוסות ג'בטה קלויות עם תוספת לבחירתך: ממרח שעועית, כרוב ניצנים או מוצרלה ועגבניות![]() צילום: istockphoto |
המצרכים (4 מנות):
לממרח שעועית
לכרוב ניצנים
למוצרלה וסלט עגבניות
אופן ההכנה:לקרוסטיני: 1פורסים את הג'בטות לעובי של 1.5ס"מ. 2קולים על מחבת לוהטת משני הצדדים. 3כשהלחם עוד חם משפשפים עליו שן שום ובוזקים מעט שמן זית. לממרח שעועית: 1קוצצים את הרוזמרין ומערבבים בקערה קטנה עם מחצית מכמות השמן. 2במחבת מחממים את שאר כמות השמן ומטגנים את השום עד להזהבה קלה. 3מוסיפים את השעועית ומטגנים עוד כ7 דקות על אש קטנה. 4בתום הבישול מתבלים במלח ופלפל ומועכים את התערובת למחית בעזרת מזלג. 5מורחים מהמחית על הקרוסטיני בעודו חם ומזלפים מהשמן המתובל ברוזמרין. לכרוב ניצנים מטוגן: 1מחממים שמן זית במחבת ומוסיפים את הכרוב, מטגנים על אש גבוה כ2-3 דקות. 2מוסיפים את השום ומתבלים במלח ופלפל שחור ומטגנים עוד שלוש דקות. 3מוסיפים למחבת מיץ לימון ומורידים מהאש. 4מסדרים את הכרוב המבושל על הקרוסטיני בעודו חם ומפזרים מעל מעט גבינה. למוצרלה וסלט עגבניות: 1מערבבים את העגבנייה בקערית קטנה עם פלפל חריף, מעט שמן זית ומלח. 2מניחים את המוצרלה על הקרוסטיני בעודו חם ושמים מעל מסלט העגבניות. 3מפזרים מעל מעט נבטי בזיליקום ומטפטפים כמה טיפות של בלסמי. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |