מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
ממרחים ורטבים

גבינת לבנה ביתית

מתכון של טארק שהואן

|| פורסם12:17
לבנה (צילום: Mary Ellen Bartley, GettyImages IL)
צילום: Mary Ellen Bartley, GettyImages IL

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (10 מנות):

  • 1 קילו גבינת שמנת 9 אחוז
  • 6 שיני שום כתוש
  • 150 גרם שמן זית
  • 200 גרם בצל ירוק
  • מלח פלפל שחור

אופן ההכנה:

1מעבירים את הגבינה לבד חיתול, את הבד שמים במסננת במקרר למשך 3 ימים. 2. במעבד מזון טוחנים את כל החומרים עד לקבלת תערובת חלקה. 3. אחרי שלושה ימים מאחדים את הגבינה עם התערובת השמן והבצל הירוק ומגישים לצד פיתות חמות ושמן זית.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il