אוכל
אוכל
ממרחים ורטבים

מטבל חציל

טעים גם כנשנוש וגם בסנדוויץ'

|המטבח| פורסם19:36
חצילים (צילום: MARIA TOUTOUDAKI, Istock)
צילום: MARIA TOUTOUDAKI, Istock
Rating:1.73reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 5 חצילים
  • 1-2 שיני שום
  • 1/2 ליטר ציר ירקות
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 1/2 כוס שמן זית

אופן ההכנה:

חורכים את החצילים מעל להבת הגז עד שקליפתם נשרפת. מניחים את החצילים על משטח העבודה כדי שיתקררו מעט. קולפים את החצילים ומניחים את בשרם במסננת, מניחים להם לשהות במסננת מספר דקות. מעבירים את החצילים הקלופים לבלנדר, מוסיפים את ציר הירקות, שמן הזית, שיני השום מלח ופלפל. טוחנים למחית חלקה, טועמים ומתקנים תיבול אם יש צורך.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il