
עמבה ביתיתכמה משמח לגלות שלהכין עמבה בבית זה ממש לא מורכב, אלא רק דורש סבלנות. אז קחו שבועיים שבהם לא תציקו לצנצנת המנגו והמלח שכנראה כולם ישאלו אתכם עליה, הוסיפו את הנוזל הייעודי - ויש לכם עמבה מעולה תוצרת בית![]() צילום: רותם ליברזון, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1דוחסים את המנגו לכלי ומפזרים את המלח.סוגרים, מנערים היטב ומניחים במקום מוצל (לא במקרר) לשבועיים, שיתסוס. 2אחרי שבועיים מסננים ושוטפים את המנגו מהמלח. 3מביאים לרתיחה בסיר ליטר מים ותבלין עמבה. מערבבים היטב עד שאין גושים והתערובת סמיכה. 4מוסיפים את המנגו ומביאים שוב לרתיחה. מניחים להצטנן. 5מוסיפים חצי ליטר מים קרים, או עד לסמיכות הרצויה. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון ** העמבה תישמר במקרר כמה חודשים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |