אוכל
אוכל
ממרחים ורטבים

רוטב בצל וחרדל

רוטב מעולה בעל מרקם עדין

|טבע הריפוי| פורסם19:36
בצל (צילום: jupiter images)
צילום: jupiter images
Rating:52reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • ‏4 בצלים יבשים קטנים מאוד עם הקליפה החומה‏
  • רבע כפית שום כתוש
  • ‏2 כוסות מרק צח מירקות‏
  • חצי כוס שומר קצוץ
  • כפית אבקת חלב נטול שומן
  • ‏2 כפיות חרדל דיז'יון
  • כפית טרגון טרי קצוץ
  • מלח ופלפל שחור טרי טחון

אופן ההכנה:

מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות)‏ מניחים את הבצלים בתבנית ואופים במשך 35 דקות, או עד שהבצלים מתרככים. ‏מצננים, קולפים וקוצצים גס. ‏שמים את הבצל בסיר ומוסיפים שום, מרק, שומר ואבקת חלב. מביאים ‏לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך 30 דקות. מעבירים את תכולת ‏הסיר לממחה או למעבד מזון ומערבלים לרוטב חלק. מקפיצים פנימה את החרדל ‏ואת הטרגון. מתבלים בפלפל ובמלח ומגישים.‏

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il