אוכל
אוכל
ממרחים ורטבים

רוטב שמנת, פטריות וערמונים לניוקי

מתכון לרוטב מיוחד וטעים עם שני סוגי פטריות שיתחבר מצוין לניוקי. הדהימו את האורחים שלכם בפחות מחצי שעה של עבודה

|מאסטר שף| פורסם15:13
הניוקי של שקד (תמונת AVI: mako)
Rating:4.123reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (5 מנות):

המצרכים:

  • מיכל וחצי שמנת מתוקה
  • 40 גרם פטריות פורצ'יני מיובשות, ששרו במים רותחים כחצי שעה
  • סלסלה וחצי של פטריות שמפיניון טריות
  • מעט ערמונים מקולפים
  • מלח ופלפל
  • שורש פטרוזיליה מגורר
  • להגשה: פרמזן מגוררת

אופן ההכנה:

1מביאים את השמנת לרתיחה במחבת.

2מוסיפים את שאר המרכיבים ומבשלים כרבע שעה, עד שהרוטב מסמיך.

3מגישים עם גבינת פרמזן מגוררת.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il