
תבלין פיצה - ככה עושים את זה בביתנמאס לכם להתקמצן על התבלין שהגיע עם הפיצה? רוצים לוודא שתמיד יהיה לכם ממנו, כמה שתרצו ואיפה שתרצו? פשוט תכינו אותו בעצמכם! מומלץ להכפיל כמויות |
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מערבבים את כל התבלינים בקערה יבשה. 2 שומרים בצנצנת אטומה במקום מוצל ויבש. ** אפשר להשתמש כתיבול לתפוחי אדמה, לפוקאצ'ה, לקציצות, לרוטב עגבניות, לפסטה, לטוסט ועוד אינסוף אפשרויות. לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה
תבלין לפיצה. תכפילו כמויות מראש | צילום:
יעל קצב
בתיאבון!
|