אוכל
אוכל
ממרחים ורטבים

פטה כבדים

המעדן היוקרתי והקלאסי שתמיד כיף לנשנש

|יום חדש| פורסם12:31
פטה כבד עוף (צילום: Jean Cazals, GettyImages IL)
צילום: Jean Cazals, GettyImages IL
Rating:3.621reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים (10 מנות):

  • 300 גרם כבדים

  • 100 גרם חמאה
  • שומן אווז מומס לטיגון או כף שמן
  • כף גדושה של שומן אווז
  • 1 כף פלפל מדגסקר
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • כף קסיס
  • שומשום שחור

אופן ההכנה:

1מבשלים על אש נמוכה את הכבדים בשומן אווז או בכף שמן כ 12 דקות, מכבים את האש ומשאירים להתקרר.

2במעבד מזון טוחנים את הכבדים הקרים יחד עם שומן האווז, החמאה , מלח, פלפל וקסיס.

3מעבירים את התערובת לכלי גדול ומערבבים היטב.

4מוסיפים את הפלפל מדגסקר, מכניסים לטרין ומקררים.

4לאחר קירור עוטפים את הפטה בשומשום שחור.

5מגישים בתוספת ריבה לפי הטעם ופרוסות צנימים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il