
פטה כבדיםהמעדן היוקרתי והקלאסי שתמיד כיף לנשנש![]() צילום: Jean Cazals, GettyImages IL |
המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1מבשלים על אש נמוכה את הכבדים בשומן אווז או בכף שמן כ 12 דקות, מכבים את האש ומשאירים להתקרר. 2במעבד מזון טוחנים את הכבדים הקרים יחד עם שומן האווז, החמאה , מלח, פלפל וקסיס. 3מעבירים את התערובת לכלי גדול ומערבבים היטב. 4מוסיפים את הפלפל מדגסקר, מכניסים לטרין ומקררים. 4לאחר קירור עוטפים את הפטה בשומשום שחור. 5מגישים בתוספת ריבה לפי הטעם ופרוסות צנימים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |