אוכל
אוכל
ממרחים ורטבים

רוטב גזר וזנגביל

חגיגה צבעונית של טעמים וניחוחות

|טבע הריפוי| פורסם19:42
גזרים בשוק (צילום: עודד קרני)
צילום: עודד קרני
Rating:35reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • כוס גזר קלוף וקצוץ
  • שליש כוס בצל קצוץ
  • ‏1 וחצי כוסות מרק צח מירקות‏
  • רבע כוס רכז תפוחים קפוא
  • כפית זנגביל טרי מגורר
  • ‏2 כפות יוגורט 0% שומן‏
  • מלח ופלפל שחור טרי

אופן ההכנה:

מחממים מחבת גדולה עם ציפוי אל- דבק מעל להבה בינונית ומאדים את הגזר ‏ואת הבצל ב 2 כפות מרק צח עד שהבצל מתרכך. מוסיפים את שארית המרק ‏ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים מעל להבה נמוכה במשך 15 דקות. מוסיפים ‏מיץ תפוזים וזנגביל ומבשלים במשך דקה נוספת. ‏מעבירים את תכולת המחבת לממחה או למעבד מזון, מוסיפים יוגורט ומערבלים ‏למחית חלקה. מתבלים במלח ובפלפל. מגישים חם.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il