אוכל
אוכל
ממרחים ורטבים

מלית פרג בסיסית

המחית המושלמת למילוי עוגות ואוזני המן

|mako| פורסם14:46
קערת פרג עם סוכר (צילום: עמרי אנדרס צורף)
צילום: עמרי אנדרס צורף
Rating:4144reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (1 מנות):

  • 200 גרם חלב או מים/3/4 כוס חלב

  • 200 גרם פרג טחון טרי/ כוס פרג טחון טרי
  • 200 גרם סוכר/כוס סוכר
  • 2 תפוחי עץ גרני סמית (ירוקים חמוצים)
  • 20 גרם קורנפלור /2 כפות
  • 50 גרם מים/ רבע כוס
  • 50 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות

אופן ההכנה:

1בסיר רחב מביאים לרתיחה חלב וסוכר עד להמסת הסוכר. מוסיפים פרג ומבשלים 2 דקות עד שהפרג סופג את רוב הנוזלים. מגרדים תפוח עץ במעבד מזון או על פומפייה גסה, מוסיפים לסיר ובוחשים עוד דקה.

2מדללים קורנפלור במים, מוסיפים לסיר ומבשלים ברתיחה חזקה דקה אחת עד לקבלת קרם חלק וסמיך.

3מסירים מהאש, מוסיפים חמאה ובוחשים עד שהיא נמסה. מצננים היטב.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il