
מלית פרג בסיסיתהמחית המושלמת למילוי עוגות ואוזני המן![]() צילום: עמרי אנדרס צורף |
המצרכים (1 מנות):
אופן ההכנה:1בסיר רחב מביאים לרתיחה חלב וסוכר עד להמסת הסוכר. מוסיפים פרג ומבשלים 2 דקות עד שהפרג סופג את רוב הנוזלים. מגרדים תפוח עץ במעבד מזון או על פומפייה גסה, מוסיפים לסיר ובוחשים עוד דקה. 2מדללים קורנפלור במים, מוסיפים לסיר ומבשלים ברתיחה חזקה דקה אחת עד לקבלת קרם חלק וסמיך. 3מסירים מהאש, מוסיפים חמאה ובוחשים עד שהיא נמסה. מצננים היטב. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |