
רוטב זה מתאים לטבילת ירקות טריים וליציקה על ירקות מבושלים, כמו כרישה, סלק, תפוחי אדמה וגזר. אפשר לדלל אותו במעט מים או חומץ ולהשתמש בו כרוטב לסלט. המצרכים :
אופן ההכנה:מערבבים יחד את כל החומרים. שומרים במקרר. הערה: שיטה טובה לגירור חזרת: קולפים 250 גרם שורש חזרת ופורסים בניצב לסיבים. מרסקים בממחה או במעבד מזון יחד עם החומץ יש צורך ב- ¾ כוס פרוסות חזרת כדי לקבל 5- 6 כפות חזרת מגוררת. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |