אוכל
אוכל
ממרחים ורטבים

ממרח דלעת בחריפות עדינה

ממרח טעים, מטריף ומעט חריף

|טבע הריפוי| פורסם19:30
שתי דלעות (צילום: עודד קרני)
צילום: עודד קרני
Rating:4.315reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • כחצי קילו דלעת חתוכה לקוביות קטנות
  • ראש שום מפורק וחתוך
  • 2-3פלפלונים חריפים(לא חובה אם לא רוצים חריף)- חתוכים
  • צרור כוסברה

אופן ההכנה:

בשמן זית על אש קטנה בינונית מטגנים השום והפלפלים תוך כדי ערבוב (להיזהר לא לשרוף השום). מוסיפים הדלעת,מערבבים. מניחים לדלעת להטגן כעשר דקות,לערבב מידי פעם שלא ייחרך. אפשר להוסיף מעט מים. ממש לפני שמורידים מהאש מוסיפים כוסברה קצוצה ומערבבים. מרסקים גס בבלנדר. מתבלים - מלח,פלפל,צ'ילי וכ'ו

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il