אוכל
אוכל
ממרחים ורטבים

החרוסת של פסקל

חרוסת קלה להכנה ונפלאה בטעמה

החרוסת של פסקל (צילום: דרור כץ,  יחסי ציבור )
צילום: דרור כץ, יחסי ציבור
Rating:3.947reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (12 מנות):

  • 500 גרם תמרים, מעוכים

  • 3/4 - 1 כוס יין אדום מתוק
  • 200 גרם אגוזי קליפורניה, גרוסים דק
  • 100 גרם שקדים, טחונים דק
  • 1/2 כוס סילאן-דבש תמרים
  • 1/2 תפוח עץ גרני סמית, קלוף ומגורר דק או בננה מרוסקת
  • 1/2 כפית קינמון, טחון
  • 1/4 כפית ציפורן, טחון
  • 1/4 כפית זנגביל
  • קורט פלפל שחור
  • לקישוט: שקדים גרוסים או שומשום

אופן ההכנה:

1מניחים את התמרים בסיר, מוסיפים את הסילאן והיין ומבשלים על להבה נמוכה תוך כדי ערבוב.

2מוסיפים את שאר החומרים ובוחשים לעיסה אחידה ומוצקה.

3מסירים מהאש, מחכים שיצטנן מעט, יוצרים כדורים מגלגלים בשקדים או בגרגרי השומשום ומניחים לייבוש.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il