מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
ממרחים ורטבים

רוטב לסטייק של לימור אוליאל

אחד משלושת המתכונים לתיבול סטייק שעלו לגמר

|שיעור פרטי עם אהרוני| פורסם09:03
קלוז אפ של עלה של ג'ינג'ר זנגביל (צילום: jupiter images)
צילום: jupiter images

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהכשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

לשני סטייקים בגודל של כ-500 גרם כל אחד

  • 4 שיני שום
  • 2 כפות ג'נג'ר טרי מגורר
  • 1 כף קליפת תפוז מגוררת
  • 1 כף קליפת לימון מגוררת
  • 1 כפית זרעי כמון שלמים
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1כפית מלח גס
  • 1/3 כוס שמן זית

אופן ההכנה:

1כותשים את כל החומרים במכתש ומרסקים עד לקבלת משחה גסה. 2. מוסיפים בהדרגה את שמן הזית ומערבבים היטב. 3. לשים את המרינדה על הסטייקים ומשרים כשעתיים. 4. במהלך הצלייה מברישים את הסטייקים בשמן זית בעזרת מברשת העשויה מעלי רוזמרין וטימין טריים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il