אוכל
אוכל
ממרחים ורטבים

רוטב לסטייק של לימור אוליאל

אחד משלושת המתכונים לתיבול סטייק שעלו לגמר

|שיעור פרטי עם אהרוני| פורסם09:03
קלוז אפ של עלה של ג'ינג'ר זנגביל (צילום: jupiter images)
צילום: jupiter images
Rating:4.139reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעתיים ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

לשני סטייקים בגודל של כ-500 גרם כל אחד

  • 4 שיני שום
  • 2 כפות ג'נג'ר טרי מגורר
  • 1 כף קליפת תפוז מגוררת
  • 1 כף קליפת לימון מגוררת
  • 1 כפית זרעי כמון שלמים
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1כפית מלח גס
  • 1/3 כוס שמן זית

אופן ההכנה:

1כותשים את כל החומרים במכתש ומרסקים עד לקבלת משחה גסה. 2. מוסיפים בהדרגה את שמן הזית ומערבבים היטב. 3. לשים את המרינדה על הסטייקים ומשרים כשעתיים. 4. במהלך הצלייה מברישים את הסטייקים בשמן זית בעזרת מברשת העשויה מעלי רוזמרין וטימין טריים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il