אוכל
אוכל
ממרחים ורטבים

דוקה פיסטוק או אגוזי לוז

מתכון בריא של תערובת תבלינים ושומשום מצרי

|mako| פורסם15:28
פיסטוקים קלויים (צילום: Yamini Chao, GettyImages IL)
צילום: Yamini Chao, GettyImages IL
Rating:4.48reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • ¼ כוס פיסטוקים מקולפים או אגוזי לוז
  • ¼ כוס שקדים או אגוזי לוז
  • 1 כף זרעי כוסברה
  • ½-1 כפית זרעי כמון
  • קורט נדיב של טימין יבש או 3 כפות שומשום
  • ¼ כפית מלח

אופן ההכנה:

1קולים את הפיסטוקים או אגוזי הלוז במחבת יבשה על גבי להבה בינונית-נמוכה. יש להקפיד לבחוש לעיתים קרובות. 2. קולים את השקדים בנפרד באותה צורה ומעבירים את כל האגוזים הקלויים לקערה. 3. קולים את הזרעים ביחד עם המלח עד שהם ריחניים. מוסיפים לקערה. 4. טוחנים גס את התערובת עם עלי ומכתש או בכמה פולסים של מעבד המזון. זהירות: אם טוחנים יתר על המידה התערובת תהפוך למשחה. 5. אורזים בצנצנת או בקונוסים מנייר אפייה וסוגרים את הקצוות.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il