
כבד קצוץכבד קצוץ פולני אמיתי, לפי מיטב המסורת של המומחים|מסעדת בתיה| פורסם20/03/1319:10 ![]() צילום: בני גם זו לטובה |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מקלפים את הקליפה מהכבדים, וחותכים לקוביות. 2מטגנים את הבצלים במחבת עמוקה עם שמן. כשהם מתחילים להפוך לשקופים מוסיפים את הכבדים והביצים הקשות, ומטגנים עד שהכבדים מוכנים, אבל לא יבשים. 5 דקות לפני סוף הבישול מוסיפים את המצות המפוררות. 3מתבלים את התערובת במלח ופלפל (לא יותר מדי) ומקררים. אחרי שהתערובת התקררה לחלוטין, טוחנים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |