אוכל
אוכל
ממרחים ורטבים

המרינדה המשפחתית של אלכס פינקלשטיין

מתוך שלושת המתכונים לתיבול סטייק שעלו לגמר

|שיעור פרטי עם אהרוני| פורסם15:22
סטייק על האש (צילום: Heiko Martin, Istock)
צילום: Heiko Martin, Istock
Rating:2.914reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • שמן זית וחומץ ביחס של 3:1 - על כל כוס שמן זית בערך 1/3 כוס חומץ
  • יין אדום - בערך 1/3 כוס
  • 2-3 בצלים גדולים ויפים
  • שום על פי הטעם
  • 3-4 עלי דפנה
  • טימין
  • קצת פלפל אנגלי שלם
  • פלפל
  • מעט מלח

אופן ההכנה:

1פורסים את הבצל לחתיכות ועיגולים שטוחים, מועכים את שיני השום. 2. מערבבים את כל חומרי המשרה (שמן, חומץ, יין, תבלינים). 3. משרים את הבשר במשרה, בכלי גדול. מכסים בבצל ובשום ומניחים משהו כבד שיהדק את הבשר. 4. נותנים להכל לנוח במקרר יומיים בערך - תלוי בכמות הבשר והסוג (לכבש מעט יותר, בקר מעט פחות ועוף יכול להיות אפילו ללילה). 5. מוציאים ושמים על האש.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il