תפוחי אדמה אקסטרה פריכיםהצ'יפס החטוב והיפיוף שבתמונה הוא לא רק הפריך ביותר שתטעמו, הוא גם ככל הנראה הטעים ביותר. אם לא היינו חוששים להפוך לבטטות בעצמנו, אין ספק שהוא היה הופך להיות התוספת הקבועה שלנו לנצח
צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מרתיחים סיר עם מים ומעט מלח. 2 חותכים את תפוחי האדמה לסירות ומבשלים 8 דקות, עד שהם טיפה מתרככים אבל עדיין יציבים. מסננים ומייבשים בנייר סופג. 3 מחממים סיר עם שמן לטיגון עמוק. 4 מערבבים בקערה קמח, מלח, פלפל שחור, אורגנו, צ'ילי גרוס, רסק עגבניות ומים עד לאיחוד. 5 טובלים את תפוחי האדמה בבלילה ומטגנים בשמן החם עד הזהבה יפה. ההכנה | צילום: יעל קצב, אוכל טוב, makoיעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלה מחכים לכם עוד מתכונים טעימים. בתיאבון! |