המצרכים :
לטיגון והגשה:
אופן ההכנה:1 קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות. את הפרסה חותכים גס. 2 מבשלים את תפוחי האדמה והפרסה יחד במים מומלחים. אחרי כ-20 דקות מוציאים את הפרסה למסננת (היא אמורה להיות רכה). משאירים את תפוחי האדמה להתבשל כ-20 דקות נוספות, עד שהם רכים. 3 מצננים את הפרסה, סוחטים היטב וטוחנים או קוצצים דק. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון 4 את תפוחי האדמה מסננים ומועכים במזלג או בממעך לפירה. 5 מערבבים את הפרסה, תפוחי האדמה והביצים ומתבלים במלח ופלפל. 6 מחממים שמן במחבת, מחליקים פנימה קציצות פרסה בעזרת 2 כפות ומטגנים משני הצדדים עד השחמה. 7 מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם לימון בצד. ** אפשר לבשל את תפוחי האדמה בשלמותם במיקרו. |